19:30

Rågsveds IF

Referat: Västerhaninge IF - Rågsveds IF

Utklassning i returmötet mot Rågsved 6-0.
Västerhaninge tog kommandot direkt och bollen låg i Rågsvedsmål redan efter knappt två minuter. En frispark från Fredde F som Max touchade vidare med skallen till Ibbe som nickade över målvakten. Åtta minuter senare fick Mohammed göra sitt första mål i VIF tröjan assisterad av Max. Det var bara ett lag på planen och Västerhaninge spelade dels ett fint kombinationsspel, samt hotade hela tiden i djupet. Det döjde dock till den 34:e minuten då Mohammed la ut bollen till Mario. Mario bröt in och skruvade upp bollen i målvaktens vänstra kryss. 3-0 i halvlek och det kändes hur lugnt som helst.

Andra halvlek som den första en total dominans från Västerhaninges sida.4-0 av Mario i den 57:e på pass av Ertan. 5-0 av Mohammed på pass av Max och sista målet gjorde Vedran i den 88:e assist Christian. Däremellan hade Västerhainge ett par ramträffar och massor med brända chanser.

Västerhaninge gjorde en riktigt stark insats och låg närmare ytterligare mål. Vissa stunder var det propaganda fotboll. Nionde raka utan förlust och vi får hoppas att sviten kan förlängas redan på lördag. En riktigt trevlig kväll på Hanvedens underbara matta.